DSPT: Nový štandard v zemných prácach a odpadovom hospodárstve

NETKY.SK • 21 Február 2024, 15:30 • 2 min
DSPT: Nový štandard v zemných prácach a odpadovom hospodárstve

BRATISLAVA - Neviete čo s odpadom či potrebujete zabezpečiť zemné práce? Spoznajte spoločnosť DSPT, ktorá poskytuje komplexné služby v oblasti zemných prác, odvozu odpadu a jeho recyklácie. S vlastnou mechanizáciou a nákladnými automobilmi sú spoľahlivým partnerom na trhu už od roku 2015.

slovakia

left justify in out

V snahe posunúť štandardy v oblasti zemných prác a odpadového hospodárstva vám predstavujeme spoločnosť DSPT s.r.o. Je to mladá a dynamická firma so zameraním na realizáciu zemných výkopových a búracích prác. Od roku 2015 sa etablovali ako spoľahlivý partner nielen v súkromnom sektore, ale aj vo verejnej sfére.

Využitie vlastnej mechanizácie a disponibilita nákladných automobilov umožňuje poskytovať komplexné služby "na kľúč". Okrem samotných zemných prác sa špecializujú aj na recykláciu a likvidáciu stavebného odpadu, čím sa prispieva k udržateľnosti a ochrane životného prostredia.

Firma sídli na adrese Tuhovská 1A, 831 07 Bratislava, a ponúka široké portfólio služieb vrátane odvozu odpadu, realizácie konštrukčných vrstiev komunikácií, búracích prác, prepravy asfaltových zmesí, čistenia komunikácií a ďalších.

DSPT majú bohatý vozový park, ktorý obsahuje 10 nákladných áut 8x6, Mercedes AROCS 8x6, MAN TGA 41.430 8x6, Man TGS 41.470 8x6, Volvo FM 500 8x6,  Volvo FMX 460 8x6, Náves sklápací (2ks), Podvalník na prepravu strojov (1ks), Traktorbáger CAT 432F (2ks), Pásové rýpadlo CAT 324E - Kladivo + triediaca ližica (2ks), Drvič Atlas copco PC 1055 (1ks), Pásové rýpadlo Kobelko 235SR (1ks), Kolesové rýpadlo CAT M314F + IPH Kladivo (2ks), Kolesové rýpadlo CAT M316 (1ks), Buldozér CAT D6T XL s 2D niveláciou, Buldozér CAT D6N s 3D niveláciou, Vibračný valec 19T BOMAG (1ks), Kolesový šmykom riadený nakladač CAT 246D KEFA, VIDLY, LYŽICA (2ks), Kolesové rýpadlo CAT M316F2, Nakladač CAT 966 Čelný nakladač, Dumper CAT 730, Pásové rýpadlo CAT 323 a Pásové rýpadlo CAT 301.8, čiže akékoľvek zemné, búracie či výkopové práce nie sú žiadnym problémom.

Pre viac informácií prejdite na webstránku DSPT, prípadne zavolajte projektovému manažérovi Ing. Milanovi Čechovi na čísle 0907 824 684 (e-mail: cech@dspt.sk) alebo konateľovi Lukášovi Turanskému na čísle 0907 115 124 (e-mail: turansky@dspt.sk)

Medzi kompletné portfólio služieb spoločnosti DSPT patrí:

  • Komplexné služby v oblasti odvozu, recyklácie a likvidácie odpadu;
  • Spätné zásypy;
  • Realizácia HTU;
  • Výkopové a zemné práce;
  • Realizácia konštrukčných vrstiev komunikácii;
  • Búracie práce;
  • Preprava asfaltových zmesí;
  • Preprava sypkých materiálov; 
  • Čistenie komunikácii; 
  • Preprava stavebnej mechanizácie; 
  • Uskladňovanie stavebného odpadu;
  • Recyklácia a zhodnocovanie stavebného odpadu;

Za sebou majú množstvo úspešných projektov, ako napríklad: Zemné a búracie práce – Eurovea 2 – SO07 – úprava Pribinovej a Čulenovej uliceRealizácia výmeny stredov a krajníc na trase D1 – Trnava – HlohovecVývoz nákladnými vozidlami ADR z kameňolomu Srdce na skládku (FCC) ZohorRealizácia HTU – LOG CENTER R7 – Kostolné KračanyZemné a výkopové práce-Volkswagen Prístavba haly H7C,H7D, a mnoho ďalších.

DSPT s.r.o. je synonymom pre spoľahlivosť, kvalitu a profesionálny prístup. Ich zamestnanci sú hrdí na svoji prácu a neustále sa snažia presadzovať inovácie a ekologicky udržateľné riešenia vo všetkých projektoch. Ak hľadáte spoľahlivého partnera pre vaše zemné práce a odpadové riešenia, neváhajte a kontaktujte DSPT ešte dnes!

     



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: DSPT (článok obsahuje sponzorované odkazy), Foto: DSPT
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies