Druhý fekálny fantóm chce ísť tiež na slobodu: Čelí však ďalším obvineniam!

NETKY.SK • 30 Júl 2016, 12:06 • 2 min
Druhý fekálny fantóm chce ísť tiež na slobodu: Čelí však ďalším obvineniam!

BRATISLAVA - Nedávno sme vás informovali o fekálnom fantómovi, ktorého súd pustil na slobodu. Martin Macko bol prepustený na slobodu v polovici júna.

slovakia

left justify in out

Odvolací Krajský súd v Bratislave upravil uznesenie okresného súdu tak, že pridal dve opatrenia. "Musí sa podrobiť psychoterapii alebo sa zúčastniť na psychologickom poradenstve,“ povedal pre TV Markíza hovorca súdu Pavol Adamčiak.

 

Prvý fekálny fantóm Martin Macko.

 

img

 

Na slobodu sa snaží dostať aj fekálny fantóm číslo 2, ktorým je známy fitness tréner Dušan (42). Pre verejnosť je to veľké prekvapenie. Nikto by to na elitného športovca nepovedal.

 

Na povrch však vyplávali ďalšie obvinenia. Koncom marca celebritnému fitnestrénerovi Dušanovi pripisovali len šesť obvinení, ale doposiaľ bolo proti nemu vznesené obvinenie až z jedenástich prípadov útokmi močom, povedala policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová pre Nový Čas. 

 

Napriek tomu sa fekálny fantóm 2 snaží dostať na slobodu. O niekoľko dní o tom bude rozhodovať súd. Advokát fekálneho útočníka Adam Puškár sa totiž nestotožňuje s názorom, že by Dušan na slobode pokračoval v páchaní trestnej činnosti. „Na slobode by bolo možné vyhľadať odbornú pomoc a začať jeho psychické problémy riešiť liečbou, čo vo väzbe nie je možné,“ tvrdí Puškár.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies