Drogba odchádza z Galatasaray Istanbul

NETKY.SK • 19 Máj 2014, 15:56 • 2 min
Drogba odchádza z Galatasaray Istanbul

ISTANBUL - Útočník futbalovej reprezentácie Pobrežia Slonoviny pôsobiaci v Galatasaray Istanbul Didier Drogba informoval, že po roku a pol opustí tento turecký klub.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný bývalý kanonier londýnskej Chelsea prišiel do "krajiny polmesiaca" v januári minulého roka a pomohol istanbulskému tímu k zisku titulu i národného superpohára.

 

"Galatasaray navždy zostane v mojom srdci. Som nesmierne hrdý, že som mohol hrať za tento klub. Neprišiel som doň pre peniaze. Keby mi išlo o financie, zostanem v Číne (Drogba hrával za Šanghaj Šen-chua, pozn.). V Turecku som chcel hrať futbal na vrcholnej úrovni a užiť si ho. Verím, že gólmi proti Besiktasu či Fenerbahce som dal fanúšikom pocit šťastia," uviedol pre oficiálny televízny kanál Galatasaray Istanbul africký zakončovateľ. 

 

Didier Drogba sa zatiaľ nerozhodol, ktorý klub bude jeho nasledujúcim pôsobiskom. Na prelome júna a júla ho čakajú povinnosti v národnom tíme na majstrovstvách sveta v Brazílii, kde by mal patriť k lídrom Pobrežia Slonoviny. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies