Drastická samovražda: Muž si pri hlave odpálil trhavinu!

NETKY.SK • 25 Jún 2014, 10:22 • 2 min
Drastická samovražda: Muž si pri hlave odpálil trhavinu!

HAVÍŘOV - Mimoriadne drastický spôsob samovraždy si zvolil muž v moravskosliezskom meste Havířov, ktorý si k hlave s najväčšou pravdepodobnosťou priviazal granát alebo iný výbušný predmet a potom ho odpálil. Úmrtie vyšetruje polícia okresu Karviná, informoval dnes spravodajský portál Novinky.cz.

slovakia

left justify in out

Telo muža je zdevastované a polícia zatiaľ nespresnila jeho vek. Samovraha našla náhodná okoloidúca v Chránenej krajinnej oblasti Mokřady v Havířove.
      

"Muž utrpel pri explózii devastačné zranenia nezlučiteľné zo životom. Pri prvej obhliadke sa zistilo, že na explóziu bola použitá zatiaľ nezistená trhavina," uviedla hovorkyňa polície Zlatuša Viačková.
      

Totožnosť muža má polícia vytipovanú, ale potrebné sú aj testy DNA. Na ich výsledky polícia teraz čaká a zároveň pokračuje vo vyšetrovaní, napísal web Novinky.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies