Dráma v obci Nižný Hrušov: Na Štefana sa pohádali, dobil ho na smrť

NETKY.SK • 28 December 2016, 11:58 • 2 min
Dráma v obci Nižný Hrušov: Na Štefana sa pohádali, dobil ho na smrť

NIŽNÝ HRUŠOV - Polícia obvinila zo zločinu zabitia 35-ročného muža z obce Nižný Hrušov vo Vranovskom okrese. TASR o tom dnes informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

slovakia

left justify in out

Podľa jej slov došlo v pondelok (26.12.) vo večerných hodinách v kuchyni rodinného domu v uvedenej obci k fyzickému napadnutiu 60-ročného Miroslava. Obvinený ho mal pod vplyvom alkoholických nápojov udrieť päsťou do oblasti nosa a dlaňou po tvári. "V dôsledku toho napadnutý muž spadol na podlahu, kde ostal ležať. Tam ho útočník ešte kopol do oblasti brucha," priblížila hovorkyňa s tým, že v dôsledku zranení ho previezli do vranovskej nemocnice, kde na druhý deň zomrel.

 

Útočníka policajti zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. Vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby. "Ak sa obvinenému mužovi vina preukáže, hrozí mu trest odňatia slobody na päť až desať rokov," dodala Migaľová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies