Dráma v Manchestri! Pogbovi sa počas zápasu vlámali do domu, Rashford mal konflikt s fanúšikmi

NETKY.SK • 17 Marec 2022, 13:55 • 2 min
Dráma v Manchestri! Pogbovi sa počas zápasu vlámali do domu, Rashford mal konflikt s fanúšikmi

MANCHESTER – Počas posledných minút zápasu LM medzi Manchestrom United a Atleticom Madrid sa francúzskemu futbalistovi Paulovi Pogbovi stala nepríjemná situácia. Lúpežníci sa vlámali do jeho domu a odcudzili nejaké cennosti. Stredopoliar anglického tímu na Twitteri uviedol, že jeho deti v tom čase spali v spálni. Pogba ponúkol odmenu za poskytnutie akýchkoľvek informácií o celej udalosti.

slovakia

left justify in out

 Zobrali nám pocit bezpečia 

 

Vlamači sa zdržali v našom dome necelých päť minút, no za ten čas nám odcudzili niečo, čo je cennejšie ako všetky predmety – zobrali nám pocit bezpečia," citovala slová Pogbu agentúra AP. Jeho manželka bola priamo na štadióne Old Trafford. Manchester po domácej prehre 0:1 v osemfinálovej odvete vypadol z najprestížnejšej európskej klubovej súťaže, keďže v Madride iba remizoval 1:1.

 

 

Rashford mal priamy konflikt s jedným z fanúšikov

 

Anglický futbalista Marcus Rashford patrí medzi jedného z najobľúbenejších futbalistov planéty, vďaka svojej práci na ihrisku ale aj mimo neho. Rashford nezažíva najpríjemnejšie obdobie svojej futbalovej kariéry a v tohtoročnej sezóne sa výrazne trápi. 

 

Proti Atleticu nastupoval na ihrisko z lavičky náhradníkov, ale jeho prínos mal viac negatívne ako pozitívne parametre. Partia fanúšikov mu to chcela dať poriadne pocítiť a po konci zápasu vykrikovala škaredé poznámky o Rashfordovom výkone na ihrisku. Marcus to zjavne počul a konfrontoval fanúšika so slovami: „Ako môžeš toto vykrikovať? Kto si mýsliš, že si?  Dojdi sem a povedz mi to do očí." Rashford sa k tejto nepríjemnej situácii vyjadril na sociálnych sieťach. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies