Dortmund zrušil niektorým fanúšikom vstupenky na duely vonku

NETKY.SK • 8 November 2013, 14:22 • 2 min
Dortmund zrušil niektorým fanúšikom vstupenky na duely vonku

DORTMUND - Nemecký futbalový klub Borussia Dortmund zakázal trom fanúšikovským skupinám ultras účasť na zápasoch vicemajstra na ihriskách súperov v I. bundeslige i v súťaži o DFB-Pokal.

slovakia

left justify in out

Dôvodom sú výtržnosti počas októbrového porúrskeho derby na pôde Schalke 04. Dortmund informoval, že pre skupiny s názvami "Desperados", ''Jubos" a "The Unity" zrušil na základe konzultácií s políciou i svedkami incidentov zo štadióna Schalke tzv. permanentky na stretnutia vonku. Zatiaľ ide o opatrenie na dobu neurčitú, ale minimálne do konca súťažného ročníka. Fanúšikovia Borussie odpálili svetlice, pre ktoré sa odložil výkop derby. Navyše potom ich hádzali aj smerom na brankára svojho tímu Romana Weidenfellera, ktorý ich prišiel požiadať, aby upustili od týchto nešportových prejavov. Vyšetrovanie pokračuje a ak niekoho usvedčia zo spáchania priestupku, sú pripravení v Dortmunde udeliť aj zákaz návštevy domácich zápasov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies