Dortmund nastúpi proti Bayernu vo výrazne oklieštenej zostave

NETKY.SK • 7 Apríl 2017, 14:02 • 2 min
Dortmund nastúpi proti Bayernu vo výrazne oklieštenej zostave

DÜSSELDORF - Futbalistov Borussie Dortmund trápi pred víkendovým bundesligovým šlágrom s Bayernom Mníchov početná maródka v tíme. Tréner Thomas Tuchel nemôže z rôznych dôvodov počítať s viacerými hráčmi.

slovakia

left justify in out

Do stretnutia určite nezasiahnu Sebastian Rode, Mario Götze, Erik Durm, André Schürrle a Marco Reus. Ako prezradil na predzápasovej tlačovej konferencii kormidelník "žlto-čiernych", otázna je aj účasť Juliana Weigla, Šindžiho Kagawu, Lukasza Pisczeka a Marca Bartu. Do zostavy by sa mohol po zranení vrátiť obranca Marcel Schmelzer.

 

Rozsiahla maródka prišla v najnevhodnejšom čase, Dortmund čaká okrem štvrťfinále Ligy majstrov proti Monacu aj semifinále Nemeckého pohára, kde si zmeria sily so svojím víkendovým rivalom. Zverencom Thomasa Tuchela patrí v ligovej tabuľke štvrtá pozícia so ziskom 50 bodov, na pozíciu zaručujúcu účasť v skupinovej fáze Ligy majstrov, ktorú si aktuálne drží Hoffenheim, strácajú jeden bod.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies