Strana Smer-SD rozdáva údery na všetky strany. Juraj Šeliga má vysvetliť vlastníctvo dvoch luxusných bytov v Bratislave. Má to však háčik!

NETKY.SK • 7 Máj 2021, 08:26 • 2 min
Strana Smer-SD rozdáva údery na všetky strany. Juraj Šeliga má vysvetliť vlastníctvo dvoch luxusných bytov v Bratislave. Má to však háčik!

BRATISLAVA – Opozičná strana Smer-SD vyzvala poslanca Juraja Šeligu (Za ľudí), aby vysvetlil, ako sa dostal k dvoch lukratívnym bytom v Bratislave.

slovakia

left justify in out

V príspevku na Facebooku zverejnila strana Smer-SD status, v ktorom žiada, aby poslanec Juraj Šeliga predložil kúpno-predajné zmluvy týkajúce sa jeho vlastníctva dvoch bytov v lukratívnej časti hlavného mesta, ktoré nadobudol v marci tohto roka. Zároveň má vysvetliť, ako ich kúpu financoval.

 

Byt je zaťažený hypotékou

Količný poslanec, ktorý sa v stredu vzdal svojej funkcie predsedu parlamentu, pretože porušil zákaz vychádzania a do noci vysedával v jednom z bratislavských podnikov odmietol, že by v centre Bratislavy vlastnil dva byty.

 

„Pán Fico, čakal by som od vás a vašich panošov trochu lepší rešerš. Za takto odfláknutú prácu by ste mali mladého Kaliňáka pokarhať, pretože evidentne nevie pracovať s kataster portálom,“ napísal Šeliga na Facebooku. Doplnil, že vlastní iba jeden byt, ktorý má zaťažený hypotékou na 25 rokov.

 

„Smer-SD s Ficom na čele ma dnes obvinil, že som nakúpil byty, a že neviem vysvetliť, odkiaľ som na ne zobral peniaze. Ide o špinavé klamstvo, hodné ich autora,“ skonštatoval.

 

 

Budú padať trestné oznamenia

Tiež pripomenul, že to bol práve Robert Fico, ktorý dlhé roky býval v prenajatom byte od usvedčeného daňového podvodníka Ladislava Baštrnáka. „Vedzte, že ak ten byt niekedy v budúcnosti predám, tak v ňom nenájdete vytrhané zlaté kohútiky ako u vás v Bonaparte a nebudem ho môcť inzerovať s tým, že tam môže pristáť vrtuľník. Ten vrtuľník by nepristál ani v mojom byte lebo má sotva polovicu toho (t. j. byt vrátane príslušenstva má 58m2), čo vaša terasa,“ odkázal Šeliga členom Smeru.

 

img

 

Doplnil, že zmluvy sú uložené na katastri a príslušné orgány k nim majú prístup. „Vedzte, že v tom momente podám na vás trestné oznámenie za krivé obvinenie, lebo to čo podsúvate sú obyčajné lži a snaha ma očierniť,“ uzavrel Šeliga.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies