Dopravu na ceste medzi Sládkovičovom a Sencom pre nehodu odklonili

NETKY.SK • 22 November 2011, 03:33 • 2 min
Dopravu na ceste medzi Sládkovičovom a Sencom pre nehodu odklonili

Dopravu na ceste medzi Sládkovičovom a Sencom pre nehodu odklonili

slovakia

left justify in out

img

V dôsledku rannej dopravnej nehody, pri ktorej sa zrazili dve nákladné vozidlá, je až do odvolania neprejazdný úsek cesty I/62 v úseku pri obci Tureň medzi Sládkovičovom a Sencom. "Na mieste sa nachádzajú policajti dopravnej polície a odkláňajú dopravu v smere na Tureň a Senec," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.
Podľa doterajších zistení bolo pravdepodobnou príčinou dopravnej nehody neprispôsobenie rýchlosti jazdy stavu a povahe vozovky jedného z vodičov idúceho zo Senca do Sládkovičova. Vodič dostal pravdepodobne šmyk na zamrznutej vozovke na nadjazde a prešiel do protismeru. Tu sa zrazil s druhým autom. V dôsledku kolízie sa poškodilo aj vozidlo jazdiace za jedným z kamiónov.
Obaja vodiči nákladných motorových vozidiel utrpeli zranenia a previezli ich na lekárske ošetrenie do nemocnice. Materiálna škoda, ktorá vznikla na vozidlách zatiaľ vyčíslená. Nehoda je v štádiu šetrenia.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies