Dopravná nehoda na D1: Dodávka sa prevrátila na diaľnici, jeden muž zomrel

NETKY.SK • 3 Máj 2014, 06:38 • 2 min
Dopravná nehoda na D1: Dodávka sa prevrátila na diaľnici, jeden muž zomrel

BRATAISLAVA - Jeden ľudský život si vyžiadala dnešná dopravná nehoda, ku ktorej došlo na diaľnici D1 pri Považskej Bystrici. Na mieste zasahovala posádka Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby ATE zo strediska Žilina.

slovakia

left justify in out

Pomoc leteckých záchranárov privolali k nehode dodávky, ktorá zišla z cesty a ostala prevrátená pri diaľnici. Na miesto boli vyslaní pozemní aj leteckí záchranári. Posádka vrtuľníka po prílete na diaľnicu prevzala do starostlivosti 25-ročného muža, ktorý utrpel poranenie hlavy a mal viacero odrenín. Muž bol pri vedomí, po poskytnutí neodkladnej zdravotnej starostlivosti na mieste nehody ho záchranári preložili na palubu vrtuľníka a leteli s ním do nemocnice v Považskej Bystrici. Pri nehode bol zranený ešte jeden člen posádky, ktorého prevzali pozemní záchranári.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies