Domračevová šampiónkou v stíhačke

NETKY.SK • 11 Február 2014, 17:59 • 2 min
Domračevová šampiónkou v stíhačke

ČERVENÁ POĽANA - XXII. zimné olympijské hry v Soči - utorňajšie stíhacie preteky žien na 10 km.

slovakia

left justify in out

Víťazkou stíhacích pretekov žien na 10 km v biatlone na zimných olympijských hrách v Soči sa v utorok podvečer v Červenej Poľane stala Bieloruska Daria Domračevová. Druhá skončila s odstupom 37,6 s Nórka Tora Bergerová a bronzovú medailu si vybehala a vystrieľala Slovinka Teja Gregorinová (+42,0). Slovenka Anastasia Kuzminová dobehla na šiestej pozícii a nerozšírila svoju zbierku dvoch zlatých a jednej striebornej medaily z olympijského zimného sviatku športovcov.

 

Kuzminová doplatila na dve chyby na strelnici, po ktorých museli v jej podaní nasledovať dve trestné kolá. Mrzieť ju môže najmä chybný výstrel pri poslednej streleckej položke v stoji, keď z medailovej pozície klesla na 7. miesto. Záverečným šprintom do cieľa svoje umiestnenie o jednu priečku zlepšila. Druhá slovenská reprezentantka Janka Gereková skončila na 35. mieste, keď musela na štyri trestné okruhy, a celkovo zaostala za víťazkou o takmer tri a pol minúty. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies