Do Sevilly mieri Neymarovo "dvojča" Ganso

NETKY.SK • 13 Júl 2016, 10:30 • 2 min
Do Sevilly mieri Neymarovo "dvojča" Ganso

SANTOS - V Santose bol futbalovým dvojčaťom Neymara, ktorý už v lete 2013 zamieril do FC Barcelona a úspešne sa tam uplatnil.

slovakia

left justify in out

Do Európy - a rovnako najvyššej španielskej súťaže - sa teraz sťahuje aj ďalší výborný Brazílčan Paulo Henrique Ganso. Podľa brazílskych médií je na spadnutie jeho prestup zo Sao Paula do FC Sevilla za približne 9,5 milióna eur.

"Je to jeho prianie, nič s tým nenarobíme. Bolo by kontraproduktívne, aby hráč niekde zostával proti svojej vôli. Chlapec s takýmto vzácnym talentom mi bude v tíme chýbať. Sme však povinní akceptovať niektoré skutočnosti a toto je jedna z nich," povedal podľa ESPN prezident Sao Paula Carlos Silva. Dvadsaťšesťročný Ganso je stredopoliar s výbornou kontrolou lopty, prihrávkou aj tvrdou strelou, ktorého napredovanie pribrzdilo vážne zranenie kolena.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies