Do pátrania po obetiach sériového vraha na Long Islande zapoja aj potápačov

NETKY.SK • 14 Apríl 2011, 06:56 • 2 min
Do pátrania po obetiach sériového vraha na Long Islande zapoja aj potápačov

Do pátrania po obetiach sériového vraha na Long Islande zapoja aj potápačov

slovakia

left justify in out

Až 125 policajtov sa zapojilo do pátrania na ostrove Long Island pri New Yorku, aby hľadali obete podozrivého sériového vraha. Pomôžu aj potápači, oznámila dnes televízia ABC.
      Potápači sú pripravení - pri hľadaní častí ľudských tiel vo vode ich však zdržalo zlé počasie. Stále pritom nie je jasné, či išlo o jedného alebo viac vrahov. Nevie sa ani presný počet obetí. Zatiaľ sa našlo osem tiel, uviedla agentúra DPA.
      Vyšetrovatelia objavili v pondelok ďalšie telesné pozostatky, no môžu pochádzať od jedného človeka, alebo aj dvoch ľudí. Policajti používajú vrtuľníky, autá, kone, psy, ako aj hasičské autá, aby získali prehľad o plážach.
      Nálezy tiel vyvolali strach u mnohých obyvateľov Long Islandu. Walter Arnold - otec piatich detí - pre televíziu CNN povedal, že žena sa prvý raz bojí ísť domov z práce a bojí sa aj dcéra.
      Iní obyvatelia ostrova sa ale cítia byť v bezpečí, nakoľko obete boli väčšinou prostitútky. Turistika na obľúbenom výletnom ostrove Newyorčanov zatiaľ neutrpela, tvrdí CNN.
      Všetky doteraz nájdené obete boli mladé belošky vo veku okolo 20 rokov. Prvé štyri ženy, ktorých telá objavili vlani v decembri, pracovali ako prostitútky.
      Ďalšie štyri obete ešte neidentifikovali. Sexuálne služby ponúkala aj nezvestná 24-ročná Američanka, po ktorej sa v oblasti zatiaľ bezvýsledne pátra.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies