Polícia chcela len skontrolovať dodržiavanie karantnénnych opatrení, zadržali však drogového dílera

NETKY.SK • 12 Február 2021, 15:51 • 2 min
Polícia chcela len skontrolovať dodržiavanie karantnénnych opatrení, zadržali však drogového dílera

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Polícia musela pri zadržaní 39-ročného muža použiť dva varovné výstrely.

slovakia

left justify in out

Ako informovala trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti, počas nočnej kontroly dodržiavania karanténnych opatrení muž pred policajtmi utekal a nereagoval na ich opakované výzvy. Policajti tak museli použiť služobnú zbraň a dvakrát varovne vystrelili.

Počas úteku muž odhodil zatavenú striekačku s hnedou kryštalickou látkou a igelitové vrecko so zelenou sušinou. „Podľa predbežného vyjadrenia kriminalisticko-expertízneho ústavu išlo o metamfetamín a konope. Vyšetrovateľ obvinil 39-ročného muža zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi," uviedla polícia na Facebooku,

 

VEDEL, PREČO UTEKÁ V Bánovciach nad Bebravou počas kontroly dodržiavania karanténnych opatrení v nočných hodinách...

Uverejnil používateľ Polícia SR - Trenčiansky kraj Piatok 12. februára 2021


Obvinený muž si podľa polície zabezpečoval od doposiaľ neznámych osôb marihuanu a metamfetamín, ktoré následne na rôznych miestach delil a predával ďalším konzumentom v Bánovciach nad Bebravou. „Vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného do väzby, ktorý sudca akceptoval," dodala polícia.

Pri domovej prehliadke navyše zaistili podozrivé stoeurové bankovky v celkovej hodnote 600 eur. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu falšovania, pozmeňovania a neoprávnenej výroby peňazí a cenných papierov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies