Do nominácie Alžírska sa nezmestili Djebbour ani Kadir

NETKY.SK • 2 Jún 2014, 15:58 • 2 min
Do nominácie Alžírska sa nezmestili Djebbour ani Kadir

ALŽÍR - Skúsený krídelník Rafik Djebbour z Nottinghamu Forest a stredopoliar Foued Kadir z francúzskeho Rennes chýbajú v konečnej 23-člennej nominácii Alžírska na futbalové MS v Brazílii.

slovakia

left justify in out

Kouč Vahid Halilhodžič okrem nich vyradil aj stredopoliarov Ryada Boudebouza, Amira Karaouiho a Adlene Guediouru, brankára Azzedinea Doukhu a obrancu Nacereddine Khoualeda. Alžírsko sa v základnej H-skupine na svetovom šampionáte stretne s Belgickom, Ruskom a Kórejskou republikou.

Konečná nominácia Alžírska na MS v Brazílii:
Brankári:
Mohamed Lamine Zemmamouche (USM Alger), Rais Mbolhi (CSKA Sofia), Cedric Si Mohamed (CS Constantine)
Obrancovia: Carl Medjani (Valenciennes), Aissa Mandi (Remeš), Madjid Bougherra (Lekhwiya), Faouzi Ghoulam (Neapol), Rafik Halliche (Academica), Essaid Belkalem (Watford), Liassine Cadamuro (Real Mallorca), Djamel Mesbah (Livorno), Mehdi Mostefa (Ajaccio)
Stredopoliari: Sofiane Feghouli (Valencia), Saphir Taider (Inter Miláno), Medhi Lacen (Getafe), Abdelmoumen Djabou (Club Africain), Yacine Brahimi (Granada), Nabil Bentaleb (Tottenham), Hassan Yebda (Udinese), Riyad Mahrez (Leicester)
Útočníci: Islam Slimani (Sporting Lisabon), Hilal Soudani (Dinamo Záhreb), Nabil Ghilas (Porto)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies