Do banky na Hodžovom námestí v Bratislave doručili obálku s bielym práškom

NETKY.SK • 27 August 2015, 09:42 • 2 min
Do banky na Hodžovom námestí v Bratislave doručili obálku s bielym práškom

BRATISLAVA - Do jednej z bánk na bratislavskom Hodžovom námestí doručili dnes podozrivú obálku z Malty, z ktorej sa po otvorení vysypal biely prášok.

slovakia

left justify in out

Miesto je v súčasnosti zabezpečené políciou. "S látkou prišla do kontaktu jedna osoba," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Zásielku už zaistili hasiči, rozbor prebehne v Úrade verejného zdravotníctva SR.

 

Podozrivá obálka, ktorú dnes doručili do jednej z bánk na bratislavskom Hodžovom námestí z Malty, neobsahovala žiadnu látku, ktorá by mohla u ľudí vzbudiť obavu o život a zdravie. Uviedla to bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

 

"K samotnému obsahu zásielky sa vzhľadom na poštové tajomstvo vyjadrovať nebudeme. Vykonaným preverovaním bolo zistené, že k spáchaniu trestného činu nedošlo," dodala.

 

Po otvorení obálky sa z nej mal vysypať neznámy biely prášok. S látkou prišla do kontaktu jedna osoba. Zásielku zaistili hasiči a rozbor urobil Úrad verejného zdravotníctva SR.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies