Dnes uplynulo polstoročie od prvého koncertu Beatles v Hamburgu

NETKY.SK • 18 August 2010, 07:14 • 2 min
Dnes uplynulo polstoročie od prvého koncertu Beatles v Hamburgu

Dnes uplynulo polstoročie od prvého koncertu Beatles v Hamburgu

slovakia

left justify in out

img

Očakávaný nápor fanúšikov legendárnej skupiny Beatles, od ktorej prvého vystúpenia v Hamburgu uplynulo dnes 50 rokov, dnes múzeum Beatlemania v severonemeckom prístavnom meste nezažilo.
      Niekoľko prítomných fanúšikov však jubileum oslavovalo v prítomnosti viacerých skupín a diskdžokejov. Návštevníci si mohli nechať urobiť aj bítlsácky strih vlasov. To všetko pri príležitosti osláv okrúhleho výročia pod mottom Let It Beat.
      Napriek slabšej návšteve si však prítomní mohli aspoň pred strieborným plátnom v tomto múzeu zaspomínať na niekdajšiu hystériu okolo Beatles, ktorá dnes prešla skôr v umiernenú eufóriu.
      V priebehu večera ich čakalo ešte vystúpenie americkej formácie Bambi Kino (s pomenovaním odvodeným od názvu niekdajšieho bydliska Beatles), ktorá ponúka presnú repliku prvého koncertu vtedy ešte pätice mladíkov z Liverpoolu v Hamburgu zo 17. augusta 1960.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies