Dnes sa koná pohreb Ivety Bartošovej: Takto bude prebiehať!

NETKY.SK • 12 Máj 2014, 12:05 • 2 min
Dnes sa koná pohreb Ivety Bartošovej: Takto bude prebiehať!

PRAHA – Dnes pochovajú českú speváčku Ivetu Bartošovú, ktorá 29. apríla spáchala samovraždu skokom pod kolesá vlaku. Veľa sa o pohrebe písalo najmä v súvislosti s prípravami a účasťou médií. Ako napokon bude celá rozlúčka prebiehať?

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Posledná rozlúčka s Ivetou Bartošovou bude v pražskom krematóriu Strašnice. Pohreb bude len za účasti rodiny a priateľov. Súkromie bude zabezpečovať bezpečnostná agentúra, ktorá na pohreb nevpustí verejnosť.

 

Problémový však môže byť Josef Rychtář, ktorý sa kvôli Bartošovej pohrebu so speváčkinou rodinou niekoľkokrát pohádal. Vdovec najskôr chcel pohreb so „všetkým, čo k tomu patrí“, teda za prítomnosti jej fanúšikov a médií. Pristúpil však na súkromný pohreb.

 

Rychtář chcel Ivetu obliecť do bielych svadobných šiat, ale nakoniec musel opäť ustúpiť. Ivetu pochovajú v sivohnedom kostýme.

 

Roztržku medzi Rychtářom a Bartošovej rodinou spôsobili aj nezhody o mieste konania pohrebu. Speváčkina matka chcela Ivetu pochovať v rodnom meste Frenštát pod Radohoštěm. V tomto prípade však vyhral Rychtář, a tak sa rozlúčka bude konať dnes o 14:40 v Prahe.

 

Na poslednej rozlúčke s Ivetou Bartošovou zaznejú tri jej skladby. Podľa informácií z českých médií pôjde o piesne Noc je království a S tebou se neloučím, tretia pieseň zostáva záhadou.

 

O tom, či sa poslednej rozlúčky zúčastnia speváčkin syn Artur (17), jeho otec Ladislav Štaidl (69), mama Svatava (74) a jej súrodenci Ivana (48) a Lumír (50) zatiaľ nikto nevie. Rychtář ich pozval na pohreb SMSkou, ale nikto mu neodpovedal. Je teda možné, že bude aj druhá rozlúčka.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies