Dnes na večeru pripravíme dusené pliecko na hubách.

NETKY.SK • 30 Apríl 2012, 07:33 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme dusené pliecko na hubách.

Dnes na večeru pripravíme dusené pliecko na hubách. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 800 g pliecka, 10 vetvičiek rozmarínu, 1 PL masla, 1 ČL soli, 1 %CL mletého čierneho korenia, 1 PL oleja, 1liter vývaru, 100 g sušených hríbov, 1 cibuľu, 1 smotanu na varenie,

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

800 g pliecka, 10 vetvičiek rozmarínu, 1 PL masla, 1 ČL soli, 1 %CL mletého čierneho korenia, 1 PL oleja, 1liter vývaru, 100 g sušených hríbov, 1 cibuľu, 1 smotanu na varenie,

Príprava:

 Mäso umyjeme, osušíme a prešpikujeme rozmarínom. Osolíme, okoreníme a prudko opečieme na masle a oleji. Podlejeme vývarom a dusíme. Potom pridáme hríby ktoré sme vopred namočili do vody a nakrájanú cibuľu. Dodusíme do mäkka, mäso vyberieme, do vývaru prilejeme smotanu, necháme prejsť varom a odstavíme. Podávame so zemiakovou kašou.

Čas prípravy: 90 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies