Dnes na večeru pripravíme čabajskú polievku.

NETKY.SK • 17 Január 2012, 08:41 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme čabajskú polievku.

Dnes na večeru pripravíme čabajskú polievku. Gurmán Suroviny pre 4 osoby 1 cibuľa, mletá červená paprika, 3 bobkové listy, 5 strúčikov cesnaku, mleté čierne korenie, malé údené koleno, 2 čabajské klobásy, 500 g kyslej kapusty, 1 kyslá smotana, 1 dcl smota

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

1 cibuľa, mletá červená paprika, 3 bobkové listy, 5 strúčikov cesnaku, mleté čierne korenie, malé údené koleno, 2 čabajské klobásy, 500 g kyslej kapusty, 1 kyslá smotana, 1 dcl smotany na varenie, 2 PL hladkej múky

Príprava:

Cibuľu opražíme na oleji, pridáme mletú červenú papriku, bobkový list, cesnak, mleté čierne korenie a zalejeme vodou. Vložíme koleno a uvaríme do mäkka. Potom ho vyberiem, vložíme prepláchnutú kapustu, nakrájanú klobásu a uvaríme. Koleno zbavíme kože, kosti, nakrájame ho a vložíme späť do hrnca. Obe smotany zmiešame spolu s múkou, vlejeme do polievky, necháme prejsť varom a odstavíme.

Čas prípravy: 120 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies