Dlho očakávaný film Wesa Andersona Asteroid City bude k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime od 20. januára

NETKY.SK • 15 Január 2024, 18:00 • 2 min
Dlho očakávaný film Wesa Andersona Asteroid City bude k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime od 20. januára

V Asteroid City, najnovšom filme Wesa Andersona, sa predstavia Jason Schwartzman (The French Dispatch, The Grand Budapest Hotel), Scarlett Johansson (Black Widow, Jojo Rabbit) a Tom Hanks (Elvis, News of the World). Film bude k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime od 20. januára.

slovakia

left justify in out

Scenáristom a režisérom filmu od spOločnosti Focus Features je sedemnásobný nominant na Oscara® Wes Anderson (Isle of Dogs, Moonrise Kingdom). Asteroid City je nabitý hereckým ansámblom a zahŕňa hviezdne, kritikmi oceňované vedľajšie herecké obsadenie, v ktorom sa predstavia Jeffrey Wright (Westworld, No Time To Die), Tilda Swinton (Suspiria, Michael Clayton), Adrien Brody (The Pianist, The Darjeeling Limited), Bryan Cranston (Breaking Bad, Trumbo) a Edward Norton (Glass Onion, Birdman).

 

Príbeh sa odohráva vo fiktívnom meste v púšti na americkom juhozápade okolo roku 1955. Mladí hvezdári a vesmírni kadeti z celej krajiny sa zhromažďujú na každoročnej oslave Dňa asteroidov, ale vedeckú súťaž veľkolepo prekazia udalosti, ktoré zmenia svet. Oslava, ktorá začína ako pocta úspechom mladých hvezdárov, sa dočká nečakanej návštevy: mimozemšťana. Asteroid City je uzavreté a armáda vymyslí falošnú kryciu historku. Predčasne vyspelí géniovia pripomínajúci mladíkov zo Spielbergových klasík však majú plán, ako dostať správu do vonkajšieho sveta.

 

Napriek tomu je príbeh Andersonovým nenapodobiteľným spôsobom oveľa väčší. Späť na východe sú postavy z Asteroid City na javisku a pripravujú hru s názvom „Asteroid City“. Práve tu sa vydáme do zákulisia a do života umelcov okolo roku 1955. Divadelní herci sa zdokonaľujú vo svojom remesle a čoskoro sa stanú hviezdami. Rovnako vtipný ako všetky Andersonove diela, ale oveľa kozmickejší; tento snímok zahŕňa vnútorné a osobné skúmanie zložitých rodinných vzťahov a nových románikov, rodičov a detí, tajomstiev, objavov a prekabátenia dospelých; širokého západu a šedého východu, to všetko v dokonalej emocionálnej rovnováhe, ktorú nedokáže nikto dosiahnuť lepšie než Wes Anderson.

Vo hviezdnom hereckom obsadení sa vo vedľajších úlohách predstavia aj Liev Schreiber (Ray Donovan, X-Men Origins: Wolverine), Hope Davis (Your Honor, Succession), Stephen Park (The French Dispatch, Fargo), Rupert Friend (The Young Victoria, Pride & Prejudice), Maya Hawke (Stranger Things, Do Revenge), Steve Carell (The Office, The Morning Show), Matt Dillon (There’s Something About Mary, The House That Jack Built), Hong Chau (The Whale, The Menu), Willem Dafoe (franšíza Spider-Man, The Florida Project), Margot Robbie (Barbie, Suicide Squad, I, Tonya), Tony Revolor (The Grand Budapest Hotel, franšíza od Marvel Cinematic Universe Spider-Man ), Jake Ryan (Moonrise Kingdom, Eighth Grade) a Jeff Goldblum (franšíza Jurassic Park, Independence Day).

 

Služba SkyShowtime je k dispozícii priamo v aplikácii SkyShowtime na zariadeniach s operačným systémom Apple iOS, tvOS, na zariadeniach s operačným systémom Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung a prostredníctvom webovej stránky: www.skyshowtime.com. Cena mesačného predplatného Skyshowtime (bez reklám) je 5,99 Eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: ŠkyShowtime, Foto: SkyShowtime
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies