DJ Khaled sa objaví vo filme Ladíme 3

NETKY.SK • 28 Marec 2017, 14:18 • 2 min
DJ Khaled sa objaví vo filme Ladíme 3

HOLLYWOOD - Americký hip-hopový producent DJ Khaled sa predstaví v pripravovanom filme Ladíme 3, ktorý bude pokračovaním hudobných komédií Ladíme! (2012) a Ladíme 2 (2015).

slovakia

left justify in out

Štyridsaťjedenročný rodák z New Orleans o tom informoval v pondelok prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil niekoľko fotografií zo zákulisia nakrúcania. Na niekoľkých záberoch pózuje s Elizabeth Banks, ktorá si v novinke zahrá a zároveň sa na nej podieľa aj producentsky. Okrem toho je na niektorých fotografiách vidieť aj interpretovho päťmesačného syna Asahda, ktorý by sa mal podľa producentových slov v snímke taktiež ukázať. 

 



V treťom filme o dievčenskej a cappella skupine Barden Bellas si okrem Banks opäť zahrajú Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Brittany Snow či Anna Camp. Predstaví sa v ňom napríklad aj austrálska herečka a modelka Ruby Rose. O réžiu sa postará choreografka a filmárka Trish Sie, ktorá vystriedala spomínanú Banks. Tá mala snímku pôvodne nakrútiť, no začiatkom júna 2016 sa úlohy režisérky zriekla pre rodičovské povinnosti. Slovenská distribučná premiéra novinky je naplánovaná na 21. decembra. 

DJ Khaled, celým menom Khaled Mohamed Khaled, je palestínskeho pôvodu, no narodil sa v USA a momentálne žije na Floride. Začínal ako dídžej, neskôr sa začal venovať aj produkcii. Debutoval štúdiovkou Listennn... The Album (2006), po ktorej nasledovali nahrávky We The Best (2007), We Global (2008), Victory (2010), We The Best Forever (2011), Kiss The Ring (2012), Suffering From Success (2013), I Changed A Lot (2015) a Major Key (2016). Je zakladateľom labelu We The Best Music Group, prostredníctvom ktorého vydávajú albumy interpreti ako Ace Hood či Mavado. Vlani uviedol na trh knihu s názvom The Keys. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies