Divadlo Stoka nabralo druhý dych!

NETKY.SK • 13 November 2015, 08:52 • 2 min
Divadlo Stoka nabralo druhý dych!

BRATISLAVA - Divadlo Stoka má v tejto sezóne našliapnuté a v najbližších dňoch sa budú predstavenia len tak sypať. V sobotu 14. novembra môžete o 19:00 v Štúdiu C1, 2 vidieť inscenáciu Víťazstvo, vo sviatočný utorok 17. novembra to bude v rovnakom čase a na rovnakom mieste inscenácia Bordeline.

slovakia

left justify in out

Vo Víťazstve sa dozvieme, že životným postojom môže byť aj nekonečná otvorenosť k poníženiu a že túžba po práci môže viesť až k vražde. Scenár k inscenácii vznikol (ako aj pri väčšine inscenácií Divadla Stoka) metódou kolektívnej tvorby a na scéne uvidíme tentokrát až štyroch hercov.

 

Inscenácia Bordeline, ktorú Stoka uvedie na Deň študentstva, je prvou inscenáciou, pri ktorej „Stokári“ použili literárnu predlohu. Intímnu spoveď mladej ženy s psychickou poruchou uvedie vo svojej monodráme Peter Tilajčík.

 

Stoka sa prebrala a hrá vo veľkom! Preto si nenechajte ujsť svoju dávku kultúry a rezervujte si lístky už teraz na divadlostoka@gmail.com.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies