Dinamo Záhreb s double, RNK Split zdolalo v rozstrele z 11 m

NETKY.SK • 21 Máj 2015, 10:04 • 2 min
Dinamo Záhreb s double, RNK Split zdolalo v rozstrele z 11 m

ZÁHREB - Futbalisti chorvátskeho majstra Dinama Záhreb oslávili v stredu prestížne double. Vo finále Chorvátskeho pohára zdolali po dráme v rozstrele z 11 m RNK Split 4:2, keď stretnutie skončilo aj po predĺžení bez gólov.

slovakia

left justify in out

Duel po poriadne nervózny, obranca Splitu Nino Galovič uvidel krátko po začiatku predĺženia červenú kartu a trénera Splitu Zorana Vuliča rozhodca vzápätí vykázal na tribúnu. Dinamo má na konte 17 titulov, z toho súčasných desať v sérii.

 

 

 

[KUP JE NAŠ] Mi smo Dinamo! Hvala svim navijačima, vi ste naša snaga koja nas je vodila do pobjede! :DWe are the champions! Thank you all for your support! :D

Posted by GNK Dinamo Zagreb on Wednesday, May 20, 2015

 

 

V stredu bolo na programe aj viacero pohárových finále v ďalších krajinách. V Lotyšsku získal pohár FK Jelgava, na Cypre APOEL Nikózia, v Macedónsku Rabotnički Skopje, v Slovinsku NK Koper, v Srbsku Čukarički Belehrad, v Maďarsku Ferencváros Budapešť a v Taliansku Juventus Turín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies