Dillashaw: Ak sa Jones nevie správať, opasok si nezaslúži

NETKY.SK • 10 Máj 2015, 10:42 • 2 min
Dillashaw: Ak sa Jones nevie správať, opasok si nezaslúži

LAS VEGAS - Nemusíme opisovať dianie minulých týždňov, každý správny fanúšik čo žije pre mma vie o čo sa jedná. Jedným slovom Jones spravil vec, ktorú nemal. Väčšina fanúšikov mu to určite neodpustí, a už nikdy naňho nebudú hľadieť ako na nedotknuteľného šampióna.

slovakia

left justify in out

To, čo spravil nebolo prvý krát. Mal už problémy s kokaínom, a v roku 2012 spôsobil nehodu kde sa zranili dve ženy . V klietke bol neporaziteľný, no v civilnom živote ako keby si nevedel nájsť svoje miesto. Pritom mohol mať všetko na čo si pomyslel. Má krásnu rodinu, dom a finančné problémy nebudú mať asi ani jeho deti. Aj kvôli tomuto mohlo prekvapiť správanie Jonesa nejedného fanúšika. Veľa ľudí sa s tým zaoberá, hlavne tí, čo sa pohybujú okolo UFC.

 

Tak sa k tomu vyjadril aj jeden zo zápasníkov TJ Dillashaw: "Keď Jon Jones nedokáže žiť svoj život tak aby bol bezproblémový, a nie je schopný  správať sa ako profesionálni bojovník, tak si nezaslúži ani to aby mu patril majstrovský titul. Myslím si ,že UFC spravilo dobré rozhodnutie. Jeden aj druhý zápasník si majstrovský titul poloťažkej váhy zaslúžia"

 

TJ je majstrom vo bantamweight divízií, so skóre 11 výhier a 2 prehry. Naposledy obhajoval titul proti menej známemu Joemu Soto, nakoľko jeho hlavný vyzývateľ Barao sa pri zhadzovaní necítil dobre a nakoniec ani nevedel nastúpiť na zápas. Soto sa proti úradujúcemu majstrovi vôbec nedal, ten ho prešiel až v poslednom kole. Po druhej obhajobe teda čaká na bývalého majstra ktorého zosadil z trónu, Brazilca Renana Baroa. Barao chce prehru svojmu súperovi vrátiť nakoľko je jediná, odvtedy čo pôsobí v UFC, a pred ňou ťahal šnúru neuveriteľných 30 zápasov!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies