Cyklovýlet na Sliezsky dom sa pre 37 ročného Poliaka skončil tragicky

NETKY.SK • 18 Júl 2023, 12:00 • 2 min
Cyklovýlet na Sliezsky dom sa pre 37 ročného Poliaka skončil tragicky

VYSOKÉ TATRY - Polícia vyšetruje tragický pád poľského cyklistu vo Vysokých Tatrách, v prípade začala trestné stíhanie.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom krajský policajný hovorca z Prešova Daniel Džobanik s tým, že 37-ročný muž zahynul počas jazdy zo Sliezskeho domu v nedeľu (16. 7.) popoludní.

 

"Nebohý šiel na bicykli po ceste smerom na obec Tatranská Polianka. V pravotočivej zákrute prešiel s bicyklom pri brzdení do protismeru a zišiel mimo cesty vľavo v smere svojej jazdy. Následne narazil bicyklom do kríkového porastu a svojím telom do kosodreviny. Pri zrážke utrpel zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým na mieste podľahol," priblížil hovorca.

Dodal, že za ním idúci 44-ročný poľský cyklista pri prejazde rovnakej zákruty zišiel pri brzdení mimo vozovky vľavo v smere svojej jazdy a s bicyklom taktiež narazil do kríkov. Pri páde utrpel zranenie, ktoré si vyžiadalo jednorazové ošetrenie. "Pri dychovej skúške na alkohol mu bola v dychu nameraná hodnota viac ako jedno promile. U nebohého bude požitie alkoholických nápojov zisťované pri pitve," dodal Džobanik. Presné príčiny a okolnosti tejto tragickej dopravnej nehody vyšetrujú popradskí dopravní policajti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
TASR/KB Netky, Foto: TASR
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies