Dievča (†20) sa utopilo v mori, pretože jej otec nechcel, aby sa jej dotýkali cudzí muži

NETKY.SK • 10 August 2015, 10:57 • 2 min
Dievča (†20) sa utopilo v mori, pretože jej otec nechcel, aby sa jej dotýkali cudzí muži

DUBAJ – Otec zastavil plavčíkov, ktorí chceli zachrániť jeho topiacu sa dcéru, pretože nechcel, aby sa jej chytali cudzí muži.

slovakia

left justify in out

Muž zápasil so záchranármi, keď sa snažili vytiahnuť jeho 20-ročnú dcéru z vody. Povedal im, že ak sa jej dotknú, „zneuctia ju“.

 

Pre denník Emirates 24/7 opísal túto smutnú skúsenosť náčelník dubajskej polície Ahmed Burqibah, pre ktorého to je jeden z najstrašnejších momentov jeho kariéry.

 

img

 

Mladá žena sa nakoniec utopila.

 

„Toto je jeden z incidentov, ktorý nikdy nezabudnem. Šokovalo ma to a rovnako aj všetkých, ktorý tam boli,“ opísal svojej pocity poručík Burqibah a dodal: „Otec zobral svoju ženu a deti na pláž, kde mali piknik. Deti plávali v mori a zrazu sa 20-ročné dievča začalo topiť a kričať o pomoc. Dvaja záchranári jej ihneď bežali na pomoc. Avšak do cesty sa im postavil otec dievčaťa, ktorý im povedal, že ak sa jej dotknú, tak ju zneuctia.“

 

Poručík Burqibah povedal, že zatiaľ čo sa otec „naťahoval“ so záchranármi, žena sa utopila.

 

„Jej otec bol vysoký a silný muž. Záchranárom povedal, že bude radšej ak jeho dcéra zomrie, akoby sa jej mal chytať cudzí muž,“ dodal poručík.

 

Otec bol neskôr zatknutý a odsúdený.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies