Diéta podľa Angeliny Jolie

NETKY.SK • 10 Február 2018, 08:35 • 2 min
Diéta podľa Angeliny Jolie

Hollywoodska herečka Angelina Jolie (42) sa snaží robiť čo najviac vecí, ktoré prospejú nielen jej rodine, ale aj deťom, ktoré nemali v živote príliš šťastie. To je všetko veľmi pekné, ale herečka už dlhší čas zabúda sama na seba. Aj jej údajná diéta v niektorých zanecháva rozpačité pocity. Čo si o nej myslíte vy? Informácie priniesol Extra.cz.

slovakia

left justify in out

Angelina Jolie, ktorá je zvláštna vyslankyňa Vysokého komisára OSN pre utečencov, navštívila ústredia Severoatlantickej aliancie v Bruseli. S generálnym tajomníkom NATO Jensom Stoltenberg hovorila okrem iného o tom, ako zabrániť sexuálnemu násiliu na ženách vo vojnových zónach.

 

Toto všetko je veľmi pekné a herečku to samozrejme šľachtí, ale mala by predovšetkým myslieť na svoje zdravie. Už dlhšiu dobu sa špekuluje o tom, či obľúbená herečka opäť netrpí anorexiou.

 

Jej telíčko je veľmi pochudnuté a všade jej lezú kosti. Pravdou je, že zvládať popularitu a záujem nielen médií, do toho sa starať o šesť detí, rozvádzať sa a ešte konať dobro je poriany "zaberák", ale kráska by si mala nájsť čas aj sama pre seba.

 

Takmer zakaždým, keď sa ukáže na verejnosti, vyzerá unavene a veľmi vychudnuto. Kedysi bola hitom internetu diéta, podľa ktorej sa údajne stravuje sama hollywoodska star.

 

Diéta Angeliny Jolie je založená na piatich malinkých porciách denne, kde sú obmedzené sacharidy a kde je na druhú stranu dostatok bielkovín. Ďalej je nutné vypiť aspoň 2 litre vody. Dôležitý je aj dostatočný pohyb.

 

Lenže Angelina je neustále zaneprázdnená a vydáva oveľa viac energie, než prijme. To sa ale potom nemožno čudovať, že je až nezdravo chudá.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies