Diaz tvrdí, že keď McGregor dokázal udrieť jeho brata, určite potrápi aj Mayweathera

NETKY.SK • 14 August 2017, 12:38 • 2 min
Diaz tvrdí, že keď McGregor dokázal udrieť jeho brata, určite potrápi aj Mayweathera

BRATISLAVA - Conora McGregora slovne pochválil človek, od ktorého by to čakal asi najmenej. Reč je o Nickovi Diazovi, brats jedného z najväčších rivalov írskeho zápasníka. K jednému z najviac medializovaných zápasov tohto roka Floyd Mayweather vs. Conor McGregor sa vyjadril tak, že podľa neho McGregor má šancu vyhrať.

slovakia

left justify in out

"Keď sa Conorovi podarilo udrieť môjho brata, tak určite potrápi aj Floyda. Možno, že to nakoniec bude preňho aj ozajstná výzva. Neviem, ako bude prebiehať zápas, možno, že nemám pravdu. Ale život nám vždy pripraví prekvapenia, preto nikdy nevieme čo čakať najbližšie. Každý mávame zlé dni, napríklad môj brat si v druhom zápase s McGregorom zlomil rebro. Predtým mal zasa iba 13 dní na prípravu na zápas," vyhlásil Diaz.

 

Nate Diaz mal minulý rok dva zápasy s Conorom McGregorom. V prvom zápase v apríli sa mu podarila senzačná vec keď ako outsider porazil šampióna v druhom kole na škrtenie. Nakoľko išlo o superfight tak Ír nestratil majstrovský titul. V auguste sa stretli v odvete kedy McGregor viackrát poslal k zemi Nate-a ale ku knokautu to nestačilo. Napokon ale aj tak vyhral McGregor na body v snáď jednom z najlepších zápasov minulého roku.

 

Nick si momentálne odpykáva trest od protidopingovej organizácií USADA. Potrestali ho preto lebo neudal presnú adresu kde ho môžu agenti USADA zastihnúť keby ho chceli testovať na zakázané látky. Svoju adresu neudal ani po troch výzvach organizácie tak ho potrestali s polročnou STOP-kou. Takže v oktagone ho najbližšie uvidíme až v roku 2018. Proti rozhodnutiu komisie sa ale ešte môže odvolať takže v podstate je všetko otvorené.

 

Milióny fanúšikov očakávajú 26. august keď sa konečne títo dvaja velikáni stretnú v boxerskom ringu a spoločne prepíšu históriu. Ak vyhrá McGregor bude jediným človekom na zemi ktorý porazil legendárneho Floyda Mayweathera. Naopak keď sa podarí vyhrať americkému boxerovi tak bude prvým profi boxerom ktorému sa podarilo vyhrať v 50 profi zápasoch za sebou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies