FOTO Radi pomáhame: Deti z Vyšných Hágov si užili vodný raj

NETKY.SK • 9 Jún 2016, 10:26 • 2 min
FOTO Radi pomáhame: Deti z Vyšných Hágov si užili vodný raj

VYŠNÉ HÁGY - Tak ako v minulosti, aj tento rok deti z najvyššie položenej materskej školy na Slovensku - vo Vyšných Hágoch – absolvovali pravidelný plavecký výcvik.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Štrnásť malých odvážlivcov už od rána netrpezlivo čakalo na minibusy, ktoré ich odviezli do vodného sveta Gino Paradise Bešeňová.

 

"Deti si nadšene obzerali všetko nové, čo ešte nepoznali. Okamžite sa vrhli do umelého vlnobitia, vychutnali si atmosféru mora a morského príboja. Poriadne sa vybláznili v bazéne s hradom, detskými vodnými atrakciami, so šmýkačkami, s mini-toboganmi, vodnými delami a so striekačkami," povedala pre netky.sk pani učiteľka zo škôlky vo Vyšných Hágoch.

 

Pani učiteľka s niektorými rodičmi a deťmi si užili aj parádnu jazdu na veľkom tobogane.

 

"Keďže nám prialo aj počasie a slniečko svietilo, bola by škoda nevyužiť aj vonkajšie termálne bazény. Liečivá voda nám zohriala ubolené kĺby, hneď sa nám lepšie dýchalo a pohybovalo. Po dobrom obede si deti pochutili na zmrzlinovej odmene," opísala výlet pani učiteľka.

 

"Ani sme nezbadali, a nastal čas odchodu. Vydržali by sme sa blázniť až do večera. Pred materskou školou nás už čakali niektorí rodičia, deti ich zahrnuli rozprávaním o celodenných zážitkoch. Najviac sa im páčila jazda na tobogane, šmýkačky a morské vlny," dodala učiteľka.

 

Tento nezabudnuteľný výlet by sme si však nemohli dovoliť bez ľudí, ktorí ochotne pomáhajú deťom. "Ďakujeme pánu Petrovi Vinceovi a spravodajskému portálu NETKY.SK, manželom Kurhajcovým a hotelu Solisko na Štrbskom Plese, pánu Petrovi Čechovi, ako aj rodičom, ktorí sa zúčastnili na výlete," poďakovala sa pani učiteľka z materskej školy.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies