Deschamps povolal debutanta Zoumu a Ruffiera

NETKY.SK • 9 Október 2013, 16:47 • 2 min
Deschamps povolal debutanta Zoumu a Ruffiera

PARÍŽ - Tréner francúzskej futbalovej reprezentácie Didier Deschamps nominoval na prípravný zápas s Austráliou a kvalifikačný o postup na MS 2014 proti Fínsku iba 18-ročného nováčika Kurta Zoumu. Obranca Zouma z AS St. Etienne má nahradiť Laurenta Koscielneho, ktorého trápi svalové zranenie, informovala v stredu agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Zouma v júli vyhral s mladíkmi "Les Bleus" majstrovstvá sveta futbalistov do 20 rokov. Do tímu povolali aj Zoumovho klubového spoluhráča Stephana Ruffiera, pretože sa na utorňajšom tréningu zranil Mickael Landreau.

Francúzi v piatok v príprave odohrajú duel proti Austrálii. Následne v utorok ich čaká kvalifikačný zápas v I-skupine proti Fínsku. V tabuľke patrí zverencom Deschampsa druhé miesto, rovnako ako Španieli majú 14 bodov. Reprezentanti z Pyrenejského polostrova majú ale o zápas menej. Tretie Fínsko má 9 bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies