Deschamps nenominoval Nasriho na prípravný duel s Holandskom

NETKY.SK • 27 Február 2014, 18:38 • 2 min
Deschamps nenominoval Nasriho na prípravný duel s Holandskom

PARÍŽ - Dôvodom absencie stredopoliara Manchestru City v reprezentácii je zrejme nedávne vážne zranenie kolena.

slovakia

left justify in out

Tréner francúzskej futbalovej reprezentácie Didier Deschamps oznámil 24-člennú nomináciu na medzištátny prípravný zápas proti Holandsku. Vo výbere figurujú dvaja reprezentační debutanti - útočník španielskeho San Sebastiánu Antoine Griezmann a obranca Paríža St. Germain Lucas Digne. Informácie priniesol web fifa.com.

 

Do nominácie na duel, ktorý odohrajú 5. marca v rámci prípravy na tohtoročné majstrovstvá sveta v Brazílii, sa nezmestil ofenzívny stredopoliar anglického Manchestru City Samir Nasri a obranca AS Monaco Éric Abidal. Z kádra "The Citizens" z Manchestru si v marcovom vypredanom stretnutí na štadióne Stade de France nezahrá ani Gaël Clichy, ktorého úlohu náhradníka Patrica Evru z Manchestru United na ľavom kraji obrany preberie spomenutý Digne. Dôvodom Nasriho absencie v reprezentácii je zrejme nedávne prekonanie vážneho zranenia kolena. Bývalému stredopoliarovi Arsenalu Londýn či Olympique Marseille hrozí vynechanie druhého svetového šampionátu v sérii, Nasri si nezahral ani na MS 2010 v JAR. 

 

Kouč Deschamps pri nominácii nezabudol na hviezdy ako Hugo Lloris, Franck Ribéry, Karim Benzema, Yoann Cabaye či Paul Pogba. Finálna časť prípravy francúzskej futbalovej reprezentácie pred MS sa začne 19. mája. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies