Depardieu si zahrá v novom spracovaní príbehu letcov z Normandia-Niemen

NETKY.SK • 28 Október 2015, 09:28 • 2 min
Depardieu si zahrá v novom spracovaní príbehu letcov z Normandia-Niemen

MOSKVA - Gérard Depardieu (66) vytvorí postavu francúzskeho generála v pripravovanej filmovej dráme z druhej svetovej vojny s pracovným názvom Normandia-Niemen, ktorý prezrádza, že pôjde o opätovné spracovanie osudov členov rovnomennej jednotky francúzskeho letectva bojujúcich na strane Červenej armády. Informáciu prinieslo utorňajšie vydanie denníka Izvestija.

slovakia

left justify in out

Iba nedávno populárny francúzsky herec, ktorý sa pred rokmi otočil chrbtom k vlasti kvôli daňovým sporom a od roku 2013 vlastní ruský cestovný pas, navštívil Minsk. Práve tam avizoval, že spomínaná dráma ponúkne na rozdiel od mnohých iných vojnových filmov neprikrášlenú realitu.

 

Ešte v roku 1960 nakrútil film o podobnej problematike vo francúzsko-sovietskej koprodukcii francúzsky filmár Jean Dréville (1906-1997).

 

Pripravovaný film by mal vzniknúť v rusko-francúzsko-bieloruskej koprodukcii.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies