Deň blbec: Po tomto incidente mala časníčka chuť odsťahovať sa na inú planétu

NETKY.SK • 29 Október 2018, 11:03 • 2 min
Deň blbec: Po tomto incidente mala časníčka chuť odsťahovať sa na inú planétu

Aj takto môže vyzerať prvý deň v práci. Mladá Angličanka by takúto hanbu nikomu nepriala.

slovakia

left justify in out

Pamätáte si svoj prvý deň v práci? Nie je to práve pocit najväčšieho komfortu prísť medzi úplne cudzích ľudí, učiť sa nové veci a postupy a to všetko pod tlakom, aby ste urobili čo najlepší dojem. V dôsledku takýchto pocitov sa často stáva, že človek v strese jedná úplne inak, než by jednal štandardne, a tak sa občas prihodí aj nejaká nepríjemná situácia. S tým sa v podstate aj počíta. Avšak to, čo sa podarilo istej mladej čašníčke, sa len tak nevidí.

 

Angličanka vyšla so svojím priznaním von prostredníctvom sociálnej siete, kde sa zverila, že dostala pracovné miesto v rodinnej reštaurácii jej známych. Práve sa zoznamovala s prostredím a ľuďmi, vedenie ju prevádzalo po priestoroch. Zastavili sa pri pulte recepcie, avšak v tej chvíli sa v kuchyni vyskytol akýsi problém, ktorý museli ísť zamestnanci urgentne riešiť. Dievčina preto na recepcii ostala sama.

 

Ako tam tak postávala, všimla si na pulte tlačidlo. „Chcela som vedieť, ako to funguje. Myslela som si, že keď zazvoním, tak niekto príde,“ spomína. Stlačila ho raz, no nič sa nedialo, a tak ho stlačila ešte niekoľkokrát. Medzi tým si odbehla na toaletu a keď sa vrátila, nestačila sa čudovať. Reštauráciu totiž obklopili policajné hliadky a dovnútra vpadlo ozbrojené komando. Už tušila, že spravila niečo, čo nemala.

 

img

Zdroj: Pixabay

 

V tom si ju zavolal manažér spolu so skupinou vyšetrovateľov a konfrontoval ju s otázkou, či spustila poplach. Ukázalo sa, že nová čašníčka celkom 384-krát urgentne volala na tiesňovú linku 911. V tento deň sa s ňou už nikto nechcel rozprávať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies