Demokratický kongresman Weiner priznal klamstvo o obscénnej fotke

NETKY.SK • 7 Jún 2011, 09:06 • 2 min
Demokratický kongresman Weiner priznal klamstvo o obscénnej fotke

Demokratický kongresman Weiner priznal klamstvo o obscénnej fotke - Politika Americký demokratický kongresman Anthony Weiner sa v pondelok verejne priznal, že mladej žene poslal cez sociálnu sieť Twitter obscénnu fotku, čo pred tým opakovane popieral. Svo

slovakia

left justify in out

img

Americký demokratický kongresman Anthony Weiner sa v pondelok verejne priznal, že mladej žene poslal cez sociálnu sieť Twitter obscénnu fotku, čo pred tým opakovane popieral. Svojho postu v Kongrese sa odmieta vzdať, aj keď demokratická líderka v Snemovni reprezentantov Nancy Pelosiová vyzvala komisiu pre etiku, aby škandál vyšetrila.
      Weiner sa na tlačovej konferencii priznal k "nesmierne poľutovaniahodnej chybe", pričom fotku označil za vtip.
      Predstavitelia demokratov v Snemovni reprezentantov vyjadrili sklamanie a pochybnosť, či 46-ročný newyorský politik môže ďalej zastávať svoj post.
      Fotografiu svojho rozkroku v spodnej bielizni poslal Weiner minulý týždeň študentke zo Seattlu. Keď sa objavila na internete, sprvu vyhlasoval, že ju z jeho konta na Twitteri odoslali hackeri. Politik svoje klamstvo v pondelok vysvetľoval tým, že spanikáril a chcel sa chrániť.
      Ženatý Weiner sa tiež priznal k udržiavaniu nevhodného internetového kontaktu počas troch rokov so šiestimi ženami. Zdôraznil, že so žiadnou z nich sa osobne nestretol, a vyhlásil tiež, že nemal sex mimo svojho manželstva.
      So slzami v očiach a trasúcim hlasom sa pred novinármi opakovane ospravedlňoval svojej manželke Hume, ktorú si vzal minulý rok.
Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies