Demi Lovato je stále v nemocnici: Jej stav sa komplikuje

NETKY.SK • 1 August 2018, 10:59 • 2 min
Demi Lovato je stále v nemocnici: Jej stav sa komplikuje

Americká speváčka Demi Lovato, ktorá sa predávkovala, ostáva v nemocnici, jej zdravotný stav sa zhoršil.

slovakia

left justify in out

Dnes je to práve týždeň, čo sa do médií dostali informácie o tom, že Demi Lovato museli hospitalizovať pre podozrenie z predávkovania heroínom. Napriek tomu, že už krátko na to informovali, že jej stav je stabilizovaný a Demi sa zotavuje v kruhu rodiny, dnes je všetko inak. Speváčkin zdravotný stav sa totiž komplikuje.

 

Lovato najnovšie postihli vysoké teploty a extrémne nevoľnosti. Lekárom v situácii nepomáha ani skutočnosť, že im hudobníčka odmietla prezradiť, aké narkotiká požila. Domnievajú sa však, že išlo o nejaký druh opiátov. Medzi jej osobnými vecami sa totiž našiel liek Narcan, ktorý slúži na zmiernenie účinkov takéhoto druhu drog. Jej priatelia popierajú, že užívala heroín.

 

Lekári momentálne nevedia povedať, kedy dôjde k definitívnemu zastabilizovaniu stavu do takej miery, aby sa Lovato mohla liečiť v domácej starostlivosti.

 

Speváčka mala už v minulosti problémy s alkoholom. Tie jej pomáhal riešiť osobný kouč, ktorého však začiatkom júla prepustila. A bez neho situáciu evidentne nezvládla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies