Demi Lovato chce, aby podľa nej vyrobili Barbie

NETKY.SK • 13 Jún 2013, 15:31 • 2 min
Demi Lovato chce, aby podľa nej vyrobili Barbie

BRATISLAVA - Americká speváčka a herečka Demi Lovato túži po tom, aby spoločnosť Mattel vyrobila bábiku Barbie, ktorá bude vyzerať ako ona.

slovakia

left justify in out

Svojim fanúšikom to prezradila na Twitteri. "Keďže od detstva zbieram bábiky Barbie, jedným z mojich najväčších snov je mať vlastnú Barbie, ale s takým telom, aké mám ja. Hmotnosť aj výška," vyjadrila sa. "Barbie by tiež mali vyrábať s celulitídou. Veď ju má až 95 percent žien!" dodala.

Dvadsaťročná Demetria Devonne "Demi" Lovato sa preslávila účinkovaním v televíznom filme Camp Rock (2008). Ako speváčka vydala zatiaľ štyri štúdiové albumy - Don't Forget (2008), Here We Go Again (2009), Unbroken (2011) a Demi (2013), pričom s druhým menovaným dobyla americký rebríček Billboard 200. V čase od októbra 2010 do konca januára 2011 podstúpila liečenie pre bulímiu, bipolárnu afektívnu poruchu a sebapoškodzovanie, pričom o svojich problémoch v rámci pomoci mladým dievčatám otvorene hovorí. Od roku 2012 pôsobí ako porotkyňa v americkej verzii súťaže The X Factor.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies