Del Potra opäť sužuje ľavé zápästie

NETKY.SK • 25 Február 2014, 16:41 • 2 min
Del Potra opäť sužuje ľavé zápästie

DUBAJ - "Naozaj sa necítim dobre. To zápästie ma veľmi bolí a všetci vedia, čo sa mi stalo pred štyrmi rokmi s tým druhým," podotkol hrdina newyorských US Open 2009.

slovakia

left justify in out

Argentínsky tenista Juan Martín Del Potro opäť má problémy s ľavým zápästím, pre ktoré nútene pauzoval od januárových grandslamových Australian Open do turnaja v Rotterdame (10. - 16. februára). V Melbourne prehral v 2. kole, v Holandsku vo štvrťfinále.

 

"Naozaj sa necítim dobre. To zápästie ma veľmi bolí a všetci vedia, čo sa mi stalo pred štyrmi rokmi s tým druhým," podotkol hrdina newyorských US Open 2009 Del Potro na tlačovej besede po tom, ako za stavu 6:7 (3) odstúpil z duelu s Indom Somdevom Devvarmanom v 1. kole dvojhry na podujatí v Dubaji v SAE. Juhoameričan s námahou potláčal slzy. 

 

"Mal som to dnes fakt náročné. Snažil som sa zo všetkých síl, ale nemohol som byť hráčom, akým som chcel," skonštatoval 25-ročný 5. muž svetového rebríčka a predznamenal, že zamieri za lekárom Richardom Bergerom do americkej Minnesoty. Naposledy za ním bol koncom januára. 

 

Del Potro v roku 2010 pre pravé zápästie absolvoval len tri turnaje, podstúpil operáciu. Teraz priznal, že by nepokračoval ani po prípadnom zisku prvého setu: "Obmedzovalo ma to priveľmi." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies