Del Bosque o Villovi: Dvere do reprezentácie má stále otvorené

NETKY.SK • 24 Marec 2015, 14:24 • 2 min
Del Bosque o Villovi: Dvere do reprezentácie má stále otvorené

MADRID - Podľa trénera španielskej futbalovej reprezentácie Vicenteho del Bosqueho existuje možnosť, že David Villa sa opäť objaví v národnom tíme. Skúsený útočník si zatiaľ naposledy obliekol najcennejší dres na vlaňajšom svetovom šampionáte v Brazílii.

slovakia

left justify in out

Spoluhráč Slováka Adama Nemca v FC New York City doteraz odohral za krajinu z Pyrenejského polostrova 97 zápasov s bilanciou 59 gólov. Del Bosque pre španielske rádio uviedol, že ak Villa bude mať potrebnú výkonnosť, počet jeho štartov v národnom tíme môže v pokoji presiahnuť hranicu 100.

 

"David by si také okrúhle číslo štartov určite zaslúžil. V reprezentácii toho odviedol veľmi veľa," povedal del Bosque. Villa bol členom tímu, ktorý triumfoval na EURO 2008 i MS 2010. Európsky šampionát v roku 2012 vynechal pre zranenie.

 

Španieli sú jedným zo súperov Slovenska v kvalifikačnej C-skupine. V tabuľke im zatiaľ patrí druhá priečka s trojbodovou stratou za zatiaľ stopercentnými zverencami trénera Jána Kozáka. V piatok si v kvalifikácii zmerajú sily s Ukrajincami, v utorok v Amsterdame nastúpia na prípravný duel proti Holandsku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies