Davis Cup: Miloslav Mečíř kapitánom Slovákov aj v sezóne 2015

NETKY.SK • 14 November 2014, 15:37 • 2 min
Davis Cup: Miloslav Mečíř kapitánom Slovákov aj v sezóne 2015

BRATISLAVA - Miloslav Mečíř bude kapitánom slovenskej reprezentácie tenistov v Davisovom pohári družstiev mužov aj v sezóne 2015.

slovakia

left justify in out

O predĺžení platnosti vzájomnej zmluvy informovala internetová stránka Slovenského tenisového zväzu (STZ). Olympijský víťaz zo Soulu 1988 Mečíř je na lavičke počas celej éry samostatnosti SR, v sezóne 2005 priviedol tím až do finále. 

 

"V roku 2014 vyhral daviscupový tím stretnutia s Lotyšskom i Rakúskom. V play-off s USA - aj keď v nevydarenom stretnutí - opäť bojoval o postup do elitnej svetovej šestnástky. STZ bol spokojný s účinkovaním družstva v tejto sezóne. V nasledujúcom roku má tím za cieľ pokúsiť sa postúpiť do svetovej skupiny. Hovoril som so všetkými hráčmi. Jediný, kto požadoval zmenu na kapitánskom poste, bol Martin Kližan. Na funkciu kapitána navrhol Dominika Hrbatého. Ostatní hráči - Lukáš Lacko, Norbert Gombos, Andrej Martin - chcú mať na lavičke Miloša Mečířa, takže sa STZ rozhodol podpísať s ním zmluvu," povedal generálny sekretár Slovenského tenisového zväzu Igor Moška. 

 

Slováci budú v rámci MS tímov pod hlavičkou Medzinárodnej tenisovej federácie (ITF) najbližšie hrať 6. - 8. marca doma proti Slovincom v 1. kole I. skupiny euroafrickej zóny. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies