David Beckham bude údajne ambasádorom Realu Madrid

NETKY.SK • 25 Október 2016, 13:24 • 2 min
David Beckham bude údajne ambasádorom Realu Madrid

MADRID - Politika európskeho klubového šampióna Realu Madrid spolupracovať aj po skončení kariéry so svojimi niekdajšími hráčmi, zdá sa, bude sláviť úspech aj v prípade Davida Beckhama.

slovakia

left justify in out

Všetko nasvedčuje tomu, že Angličan sa v blízkej budúcnosti stane ambasádorom kráľovského klubu. Ako referuje portál squawka.com s odvolaním sa na denník Marca, prezident Realu Florentino Pérez považuje Beckhama za ideálnu osobu, ktorá by ešte viac rozvíjala renomé "bieleho baletu" v Severnej Amerike.

 

Beckham po angažmáne v Madride (2003-2007) päť rokov pôsobil práve v tamojšej MLS v tíme Los Angeles Galaxy, epizódne si akurát odskočil na hosťovanie do talianskeho AC Miláno. V minulosti hrával aj za Manchester United a kariéru ukončil v drese parížskeho St. Germain. Madridčania už stihli nadviazať spoluprácu s viacerými postavami slávnej éry "Galacticos" - Luísom Figom, Ronaldom a Robertom Carlosom, Zinedine Zidane v klube pôsobí ako tréner A-mužstva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies