Dave Haywood z kapely Lady Antebellum bude otcom

NETKY.SK • 23 Apríl 2014, 08:47 • 2 min
Dave Haywood z kapely Lady Antebellum bude otcom

LOS ANGELES - Člen americkej country skupiny Lady Antebellum Dave Haywood a jeho manželka Kelli Cashiola čakajú prvé dieťa. Oznámili to prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, pričom tiež prezradili, že budú mať chlapca, ktorý by mal prísť na svet v septembri.

slovakia

left justify in out

Haywood a Cashiola začali spolu chodiť začiatkom roka 2011 po tom, čo boli viac než päť rokov kamaráti. V decembri 2011 sa zasnúbili a v apríli nasledujúceho roka sa v Nashville zosobášili.

 

Kapela Lady Antebellum vznikla v roku 2006 a okrem Haywooda ju tvoria Hillary Scott a Charles Kelley. Debutovali o dva roky neskôr eponymným albumom, po ktorom nasledovali štúdiovky Need You Now (2010), Own The Night (2011), On This Winter's Night (2012) a Golden (2013). S nahrávkami Need You Now, Own The Night a Golden sa im podarilo dobyť americký rebríček Billboard 200. Medzi ich najznámejšie skladby patria I Run To You, Need You Now, American Honey, Just A Kiss a Downtown. Na svojom konte majú už sedem cien Grammy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies