Dávajte si pozor, koho naštvete, táto žena sa vyzúrila na autách

NETKY.SK • 22 September 2017, 14:59 • 2 min
Dávajte si pozor, koho naštvete, táto žena sa vyzúrila na autách

BRATISLAVA/GBELY - Osobné spory riešila 57-ročná žena prepichovaním pneumatík. Ešte počas leta si v Gbeloch v Skalickom okrese našli poškodené pneumatiky traja majitelia áut. Polícia začala prípady vyšetrovať a na kamerových záznamoch našli podozrivú ženu.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, k činom sa priznala. V dvoch prípadoch malo ísť o vyrovnávanie osobných sporov a v jednom si pomýlila auto.

 

Vo všetkých prípadoch úradovala v neskorých nočných hodinách a pneumatiky poškodila vlastným kuchynským nožom. Majiteľom spôsobila škodu za viac ako 400 eur. Obvinená je z poškodzovania cudzej veci a aj napriek tomu, že sa škodu snaží majiteľom postupne uhradiť, trestné stíhanie už nie je možné zo zákona zastaviť. Hrozí jej trest až na jeden rok.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies