Darida mieri k Pekaríkovi do Herthy Berlín

NETKY.SK • 18 Júl 2015, 12:37 • 2 min
Darida mieri k Pekaríkovi do Herthy Berlín

BERLÍN - Slovenský futbalový reprezentant Peter Pekarík bude mať v Herthe Berlín nového spoluhráča. Nemecký klub získal do svojich radov českého stredopoliara Vladimíra Daridu, ktorý prichádza do hlavného mesta zo zostupujúceho Freiburgu.

slovakia

left justify in out

Podľa agentúry dpa podpísal Darida s bundesligistom štvorročný kontrakt, výška odstupného nie je známa. "Sme veľmi šťastní, že sme dokázali zaplniť pozíciu centrálneho záložníka takým kvalitným hráčom, akým je Vladimír Darida," uviedol na adresu novej posily športový riaditeľ Herthy Michael Preetz.

 

Meno 24-ročného Daridu, ktorý má na konte 25 štartov v národnom drese, spájali nemecké médiá aj s možným prestupom do Augsburgu či Hannoveru. Nakoniec si zvolil za svoje pôsobisko berlínsky klub. "Hrať na Olympijskom štadióne pred vášnivým fanúšikmi Herthy bude pre mňa určite zážitkom a zároveň veľkou výzvou," vyznal sa Darida pre klubový web.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies