Dánsky futbalový klub nechce cudzincov za fanúšikov

NETKY.SK • 31 August 2013, 17:45 • 2 min
Dánsky futbalový klub nechce cudzincov za fanúšikov

KODAŇ - Dôvodom má byť vraj bezpečnosť.

slovakia

left justify in out

Vedenie dánskeho futbalového klubu FC Kodaň sa postaralo o poriadny rozruch. Všetkým fanúšikom s cudzokrajne znejúcimi menami zrušilo rezervácie vstupeniek na zápasy B-skupiny Ligy majstrov.
Zástupcovia klubu tvrdia, že k tomuto kroku pristúpili z čisto bezpečnostných dôvodov a záujemcov o lístky informovali prostredníctvom mailu.

"Toto je najponižujúcejšia vec, akú som zažil," uviedol pre miestne médiá fanúšik Masoud Barid. Klub sa však bráni a odmietol akékoľvek obvinenia o diskriminácii.

"Naším prvoradým cieľom je bezpečnosť. Fanúšikovia súperov sa musia nachádzať len vo vyhradenom sektore. V prípade, že príde k nedorozumeniu, pristúpime k riešeniu situácie. Ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti, ale tieto opatrenia sú nevyhnutné vo vzťahu k dôležitosti zápasu a pravidlám UEFA," uvádza sa v stanovisku FC Kodaň.

Dánsky šampión sa v B-skupine stretne s Realom Madrid, Juventusom Turín a Galatasaray Istanbul.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies