Daňko na poste trénera v Bardejove skončil

NETKY.SK • 1 Október 2018, 16:16 • 2 min
Daňko na poste trénera v Bardejove skončil

BARDEJOV - Vedenie slovenského druholigového futbalového klubu Partizán Bardejov BŠK sa k 30. septembru 2018 dohodlo na ukončení spolupráce s doterajším trénerom Jozefom Daňkom.

slovakia

left justify in out

Mužstvo, ktorému patrí po dosiaľ odohraných jedenástich kolách II. ligy v tabuľke posledné 16. miesto so 7 bodmi (bilancia 1-4-6, skóre 14:24), povedie Roman Berta. Rodák zo Sečoviec podpísal v pondelok zmluvu do 30. júna 2019. Daňko bude pokračovať naďalej v štruktúrach bardejovského klubu. Informuje o tom aj web partizanbj.sk.

Pod spomenutú zmenu na poste šéfa realizačného tímu sa podpísali zlé výsledky. Hráči Bardejova zvíťazili v tejto druholigovej sezóne iba jediný raz, ešte vo 4. kole: v domácom prostredí 21. augusta zdolali Inter Bratislava 2:0. Naposledy v sobotu nestačili doma na MFK Dukla Banská Bystrica 1:2, hoci ešte v 84. min viedli gólom Róberta Stachuru. O obrat sa v drese hostí postarali Lukáš Migaľa a Gabriel Snitka, "vojakov" už koučoval Stanislav Varga.

Nový lodivod Partizána Bardejov Roman Berta v hráčskej kariére pôsobil v Košiciach, Českých Budějoviciach, Vranove nad Topľou či Michalovciach. V pozícii trénera bol pri mládeži v Košiciach, pracoval ako asistent pri A-tíme v Ružomberku, Nitre i v poľskom tíme Arka Gdynia. Na Slovensku viedol Hanisku, vlani odišiel do Egypta a v tamojších dvoch kluboch pomáhal hlavnému koučovi Františkovi Strakovi. Od januára 2018 bol v Libanone, ako asistent trénera v klube Al-Ansar. Premiéru na lavičke Bardejove absolvuje Berta v sobotu 6. októbra od 15.00 h proti Tatranu Prešov. Tento duel 12. kola II. ligy sa uskutoční v Stropkove, kde má momentálne Tatran prechodný domov a hráva tam svoje domáce stretnutia.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies