Dámske sneakersy sú ikonou mestskej módy. Podľahnite ich kúzlu aj vy!

NETKY.SK • 23 Jún 2021, 11:56 • 2 min
Dámske sneakersy sú ikonou mestskej módy. Podľahnite ich kúzlu aj vy!

Nie je nič nepríjemnejšie, ako celý deň prechodiť po chodníkoch, cestách a mačacích hlavách, keď vás tlačia topánky a bolia nohy z obuvi na vysokom podpätku. Doprajte svojim chodidlám pohodu pri každom kroku, a ak máte pred sebou náročný, ubehaný rozvrh, obujte si radšej tenisky.

slovakia

left justify in out

Pýtate sa, ako je možné športovú obuv nosiť so štýlom a gráciou nielen k teplákom? Čítajte ďalej, a nechajte sa inšpirovať našimi tipmi.

 

img

 

Prekráčajte ulicami ako na obláčiku

Sneakersy sa hodia aj na bežné dni, nielen na cestu do telocvične. Je úplne jedno, koľko máte rokov! Pozrite si napríklad obľúbené značky new balance, puma, reebok alebo tiež adidas. Už niekoľko desaťročí prinášajú ikonické modely, ktoré si obľúbili a spopularizovali mnohé celebrity.

V najnovšej kolekcii si určite nájdete vhodný komfortný model vyhovujúci vašim preferenciám, ktorý bude vyzerať fantasticky s čiernou koženou bundou, bielym topom a úzkymi džínsami. Doplnky ako veľké slnečné okuliare, trendy čiapka a praktická kabelka, či elegantný batoh túto kombináciu ešte viac osviežia.

 

Chcete byť štýlová? Biele tenisky vám nesmú chýbať

Vo vašom botníku rozhodne nemôžu chýbať biele sneakersy. Hodia sa k väčšine kúskov šatníka každej modernej ženy a v prípade, že hľadáte univerzálne pohodlné topánky, ktoré môžete nosiť na viacero štýlov, zvoľte si čo najjednoduchší typ.

 

Ohromujúci look dosiahnete s retro teniskami, veľa vody namútia aj robustné sneakersy na platforme, dokonca i vzdušné bežecké topánky s odpruženou podrážkou. K šatám, či sukni a rifľovej bunde si ich môžete obliecť vždy.

 

Rozjasnite si deň farebným akcentom

Výrazná farba topánok môže aj z nenápadného, tmavého outfitu vyťažiť maximum. Pohrajte sa s kontrastom. Pridať k sivému kabátu, čiernym nohaviciam a tmavej blúzke trochu šťavy, vám pomôže obuv červenej farby. Aj ležérne outfity vyskladané z dámskych joggerov alebo šortiek, trička, bombery a crossbody kabelky, vedia príjemne zvýraznia športové topánky.

 

Odhaľte členky!

Skvelé je, že na výber máte široké spektrum materiálov od kože cez plátno, syntetiku až po udržateľné materiály, ktoré šetria zdroje.

 

Ako si vybrať správnu veľkosť, keď nakupujete online?

Trafiť sa do ideálnej topánky môže byť cez internet problematické. V answear.sk sa na bohatý výber veľkostí môžete spoľahnúť, či už nosíte 36 37 38 39 40 41 alebo aj väčšie číslo. Základom je správne si odmerať dĺžku a šírku chodidla a porovnať ich s veľkostnou tabuľkou. Viac informácií nájdete v sprievodcovi podľa výrobcov obuvi, nespoliehajte sa, že ak u jednej značky nosíte napríklad 37, je to tak automaticky u každej značky. K vami nameranej dĺžke nezabudnite pripočítať nadmerok 0,5 - 1 cm, aby mala noha dostatok priestoru na pohyb.

 

Kliknite na answear.sk, a vyberte si z ponuky topánky podľa vášho vkusu, aby ste túto sezónu boli dobre zásobené. Chcete mať prístup k super ponukám k dispozícii medzi prvými? Prihláste sa na odber noviniek a hneď sa dozviete, aké akcie sa chystajú. Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies