Ďalšia séria SuperStar je za dverami, kto nahradí Adelu Banášovú?

NETKY.SK • 8 Február 2018, 08:54 • 2 min
Ďalšia séria SuperStar je za dverami, kto nahradí Adelu Banášovú?

BRATISLAVA – Tohtoročná spevácka šou SuperStar, ktorá sa už onedlho začne, so sebou prináša aj personálne zmeny. Diváci sa môžu tešiť na novú tvár.

slovakia

left justify in out

Obľúbená moderátorka Adela Banášová tohtoročnú ponuku moderovať SuperStar odmietla. V televízii Markíza ju teda musela nahradiť. Rozhodli sa osloviť rovnako sympatickú moderátorku známu z módnych prehliadok a Fashion TV Jasmínu Alagič.

 

V Záhorskej Bystrici vsadili na istotu a dohodli sa práve s touto kráskou, ktorá sa určite nenechá zahanbiť a neostane v tieni Adely Banášovej. Jasmína je totiž známa svojimi trefnými poznámkami, príjemným zmyslom pre humor a výbornou rečníckou zdatnosťou. Jasmína pritom nie je žiaden nováčik a moderovanie má v malíčku, čo potvrdila už niekoľkokrát.

 

Jasmínu preslávila výhra v súťaži krásy Miss Slovensko 2009 a jej dlhodobé angažmá vo Fashion TV. Ľudia ju mohli stretnúť aj na rôznych galavečeroch, ktoré uvádzala. „Jasmína je novou tvárou pre Televíziu Markíza a my sa veľmi tešíme z tejto spolupráce. Naše rady rozšíri mladá talentovaná dáma, ktorej budeme pri SuperStar držať palce,“ prezradil pre topky.sk Michal Borec, riaditeľ PR a marketingu TV Markíza.

 

img

 

Kto bude dotvárať mužskú stranu moderátorskej dvojice zatiaľ nie je isté, no pravdepodobne to bude skúsený Leoš Mareš, ako tomu bolo už v minulosti. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies