Ďalšia príležitosť pre McCaina: Po ruskom portáli, mu ponúkla priestor aj štátna televízia

NETKY.SK • 16 September 2013, 13:57 • 2 min
Ďalšia príležitosť pre McCaina: Po ruskom portáli, mu ponúkla priestor aj štátna televízia

MOSKVA - Moderátor diskusnej relácie na ruskej štátnej televízii Rossija 1 pozval do svojho programu amerického senátora Johna McCaina.

slovakia

left justify in out

Prívrženec politiky prezidenta Vladimira Putina Vladimir Solovjov na svojom konte na sociálnej sieti Twitter v nedeľu napísal, že v mene vysielateľa a jeho samého pozýva prominentného politika do svojej šou Duel. Neskôr vysvetlil, že motiváciou jeho konania bolo dať McCainovi "príležitosť povedať všetko, čo si myslí o vzťahoch medzi Ruskom a USA a o možnostiach, ako sa vyhnúť vojne v Sýrii". V relácii sa pritom neobjavujú ani predstavitelia ruskej opozície a už vôbec nie cudzinci. Podľa Solovjovových slov bude mať republikán a kritik Putina príležitosť "priamo osloviť Rusov". Potvrdil však, že odpoveď od neúspešného prezidentského kandidáta z roku 2008 ešte nedostal.

Ponuka štátnej televízie sa prekrýva s ponukou ruského portálu Pravda.ru, ktorý oslovil McCaina s možnosťou písať pre ich stránku. Portál, ktorý nemá nič spoločne s kedysi vplyvným komunistickým denníkom Pravda, v nedeľu potvrdil, že McCain súhlasil. Pôjde tak o nepriamu reakciu na článok, ktorý minulý týždeň zverejnil americký denník New York Times. Jeho autorom bol prezident Putin a varoval v ňom USA pred dopadmi útoku na Sýriu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies